Hugo verrast iedereen met deze in het oog springende uitspraak over Will Tura na zijn diagnose

door: PMN
Hugo Sigal
Afbeelding bron: Photonews

Hugo Sigal neemt zijn leven weer in handen. In november van vorig jaar kwam zijn echtgenote Nicole om het leven na een val van de trap.

Hugo Sigal mist zijn Colleke nog elke dag. Hij probeert het vele verdriet een plaats te geven. Dat lijkt te lukken want hij moet al niet meer naar een rouwpsycholoog. Hugo neemt zijn leven stilaan maar zeker weer op.

Op het einde van haar leven kreeg Nicole ook te horen dat ze alzheimer had. "Colleken kon op het einde onze 'Goeiemorgen morgen' nog zo goed als uit het hoofd zingen, net als 'Baby Baby'. Maar ze vergat dat ze een minuut eerder gevraagd had naar water", legt Hugo uit in Dag Allemaal.

En onlangs maakte Will Tura bekend dat hij ook alzheimer heeft. Bij de zanger zit de ziekte nog maar in de beginfase. Hij verscheen nog eens in het openbaar op de musical 'Vergeet Barbara'.

Voor iedereen kwam het nieuws van Will zijn diagnose als een totale verrassing, maar blijkbaar niet voor Hugo. "Ik had beelden van een tijdje geleden gezien", klinkt het. "En ik merkte wel dat er iets aan de hand was met Will. Ik had het in de gaten."