Isabelle A houdt voet bij stuk: “Dan pas ik”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Tien Om Te Zien’ is helemaal terug van weggeweest. Naast de laatste nieuwe hits komen elke week ook enkele artiesten van weleer hun monsterhit van vroeger te berde brengen. Isabelle A hoeven we niet meteen te verwachten op het legendarische podium.

En daarvoor heeft de zangeres een heel goede reden. Isabelle A bracht onlangs een nieuwe single uit, getiteld Alleen met jou. “Ze hebben van ‘Tien Om Te Zien’ geïnformeerd om langs te komen, alleen vragen ze dan altijd of ik Hé lekker beest wil zingen. Als ik ook niet mijn nieuwe single mag voorstellen, dan pas ik”, klinkt het vastberaden.

“Voor alle duidelijkheid: ik kijk niet neer op dat nummer”, vertelt Isabelle. “Ik zing het nog steeds met plezier, maar ik wil niet de zangeres van vroeger zijn”, gaat de zangeres verder. “Mijn oude songs worden nog veel gedraaid op de radio en dat is heel leuk, maar ik heb me voorgenomen om meer nieuwe singles te releasen”, vertelt Isabelle in Story.

De zangeres had het de afgelopen jaren niet gemakkelijk op muzikaal vlak. “Tijdens corona heb ik zwarte sneeuw gezien”, verduidelijkt Isabelle. “Twee jaar zonder inkomsten, dat wil ik niet nog eens meemaken”, besluit Isabelle.