Joke Van de Velde komt met verrassend nieuws over liefdesleven: "Altijd geweest"

door: STG
Joke Van de Velde
Afbeelding bron: Photonews

Joke Van de Velde is al enkele jaren vrijgezel. Ze heeft ook een zoontje Luca, maar veel vrije tijd is er niet. De ex-Miss België werkt volop haar opleiding af als kleuterleidster.

In oktober van vorig jaar moest de presentatrice nog onverwachts afscheid nemen van haar zus. "Voor altijd mijn grote zus. We missen jou en blijven met veel liefde aan jou denken",  klonk het toen op Instagram. Intussen laat Joke opnieuw van zich horen. In Het Laatste Nieuws vertelt ze openhartig over het verlies.

"Ik heb het nu moeilijker dan in het begin. Over haar spreken is lastig", begint Joke haar verhaal. Op moeilijke momenten maak ik een praatje met haar. Mijn broer en ouders zwijgen meer, ze verwerken het in stilte."

"Het is verschrikkelijk voor mijn ouders dat ze hun kind hebben verloren", zegt Joke. De dood van haar zus zorgt ook voor een andere kijk op haar leven. "Haar dood doet me beseffen dat het leven eigenlijk niet veel waard is. Ik ga daarom geen zotte dingen doen, maar ik ga wel mijn leven leiden zoals ík het wil", besluit ze.