Karen Damen slachtoffer van erg laffe daad: "Blijft maar duren'"

door: STG
Karen Damen in 'James De Musical'
Afbeelding bron: GoPlay

Karen Damen is slachtoffer geworden van een laffe daad op sociale media. Er wordt heel wat fake nieuws verspreid over haar.

'Karen Damen ontslagen', 'De Centrale Bank van België klaagt Karen Damen aan voor haar uitspraken op live TV', het zijn maar enkele opvallende titels die gisteren massaal de ronde deden op sociale media.

Het is niet de eerste keer dat er fake news verspreid wordt over BV's. Eerder zeiden ook al Metejoor, Christoff en Koen Wauters slachtoffer te zijn van deze praktijken.

Ook Karen Damen heeft intussen gereageerd. Ze is enorm aangeslagen door wat haar is overkomen. "Dit blijft maar duren”, zucht ze aangeslagen in Dag Allemaal.

“Zelfs mijn moeder belde me al in paniek om te vragen wat er aan de hand was met mij. Ik, en met mij hopelijk vele anderen, zien meteen dat deze onzin fake is, maar er zullen altijd mensen zijn die dat soort berichten wél geloven", bedenkt ze zich.

"Ook al staan ze vol kromme taal, en lees je erin dat 'hij wordt ontslagen'. Hallo, ik ben wel een vrouw, hé!", lacht Karen. "Och, ik kan er wel eens mee lachen, maar ik vind het vooral knap vervelend. Ik weet niet waarom ik ineens zo geviseerd word.”