Karen Damen wil wat kwijt aan James Cooke: "We moeten er verandering in brengen"

door: COS
James Cooke en Karen Damen
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984

The Starlings hebben een nieuw liedje uit: 'Just Come Home'. Ze willen mensen helpen om 'ik zie je graag' te zeggen aan iemand die ze moeten missen.

Karen Damen wil graag zo'n persoon verrassen: James Cooke. "Ik moet hem al even missen. Veel mensen moeten hem missen, want hij is heel hard aan het werken altijd." Ze wil hem dolgraag nog eens zien en hem vertellen hoe graag ze hem ziet. Kato Callebaut en Tom Dice helpen haar die boodschap over te brengen.

James dacht dat hij een afspraak had met de boekhouder, maar plots staan The Starlings daar. Wanneer James te horen krijgt wat er aan de hand is, weet hij meteen over wie het gaat. "Ik voel het al aankomen. Ik wist het dat het ons Karen was. We zien elkaar inderdaad wat minder."

"We hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen. Onlangs stak je er zelfs eentje over, maar zonder mij. Ik heb je toen heel erg gemist. Nu ben je terug. Maar ik mis je nog steeds", zegt Karen via een filmpje.

"Er zijn periodes waarin we elkaar veel te weinig zien, maar dat ligt ook een beetje aan mij. Dus laten we proberen om daar verandering in te brengen, want ik zie je graag", aldus Karen Damen. Mooi!

Download nu de gratis app van Redactie24