Kato Callebaut ontzettend opgelucht over dochtertje Nova: "Geluk gehad"

door: LHX
Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Op 18 november van vorig jaar verwelkomden Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings hun dochtertje Nova. Hun leven is sindsdien drastisch veranderd.

"Van zodra ze die baby in je armen leggen, weet je: zij is het belangrijkste dat voortaan bij jou hoort", getuigt Kato Callebaut in Het Laatste Nieuws. Ze heeft alleen maar goeie herinneringen aan haar bevalling.

Die ging verrassend vlot. "Van mij ga je geen horrorverhalen horen, terwijl ik besef dat het wel degelijk kan op zo'n manier.

(Lees verder onder de post.)

"Ik ben heel blij hoe onze bevalling verlopen is. We hebben geluk gehad. En veel."

Van dat geluk is ze zich extra hard bewust sinds zij en Tom in oktober 2021 een miskraam te verwerken kregen. Het was voor hen de start van een erg moeilijke periode.

Iemand minder geluk heeft gehad met haar bevalling, is actrice Frances Lefebure. Zij getuigde enkele dagen geleden nog over haar keizersnede, waarmee ze nog steeds worstelt.

"Een verhaal dat ik toch graag op zijn tijd wil vertellen", noemt ze het. "Omdat het belangijk is. Omdat er nog te weinig over gepraat wordt. Omdat 'zo lang het maar gezond is' naar mijn gevoel niet voldoet."