Klaasje Meijer doet verrassende onthulling over carrière na K3: "Ga ik dit jaar doen"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Klaasje Meijer is intussen al bijna twee maanden geen K3'tje meer. Eind november gaf ze haar plekje officieel door aan de 19-jarige Julia Boschman.

Klaasje Meijer merkte de afgelopen jaren dat ze andere passies wilde verkennen. Zo schreef ze zich al tijdens haar laatste jaren als K3'tje in voor een acteeropleiding in Amsterdam.

Met acteren wil Klaasje dan ook echt aan de slag in de toekomst. "Van 'Undercover' ben ik echt grote fan. Dat lijkt me echt fantastisch om uiteindelijk in zo'n dramareeks te gaan spelen", zegt ze in 'Speeltijd' op Joe.

"Ik ben ook heel erg fan van Carice Van Houten en Halina Reijn die onlangs 'Red Light' hebben gemaakt. Zoiets zie ik me later ook nog wel doen. Al wil ik me ook niet te snel vergelijken met zulke goede acteurs. Alles op z'n tijd.

We zullen Klaasje binnenkort wel al aan het werk kunnen zien. "Er zijn wel al twee kleine rolletjes die ik dit jaar ga doen. Het is waarschijnlijk iets waarin ik ga groeien, maar dat zijn wel een beetje mijn doelen", aldus Klaasje.

Mis niets over Klaasjes leven na K3 met de gratis app van Redactie24