Klaasje Meijer hakt grote knoop door over gezinsuitbreiding met Max

door: COS
Klaasje Meijer en Max
Afbeelding bron: Instagram @klaasje_meijer

Klaasje Meijer kondigde twee jaar geleden schokkend nieuws aan. De Nederlandse had besloten om haar K3-carrière af te ronden.

Klaasje Meijer is intussen al meer dan één jaar K3'tje-af en dat bevalt haar prima. Met Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen zit het helemaal goed. Zo is Klaasje onlangs op babybezoek geweest bij Hanne.

Hanne beviel op 14 november van haar zoontje Julien, terwijl Marthe in april in het huwelijksbootje stapte. Of Klaasje ook al droomt van gezinsuitbreiding met Max? "Absoluut niet", klinkt het resoluut in Dag Allemaal.

"Kinderen passen zeker nog niet in mijn leven, da’s een ver-van-m'n-bed-show", benadrukt Klaasje. "Het is tof om op babybezoek te gaan, maar daar hou ik het bij." Ze vindt het ook lastig dat er op dat vlak verwachtingen zijn.

"Het is best gevaarlijk om die vraag te stellen aan vrouwen, want je weet nooit wat er speelt. Sommige vrouwen willen of kunnen geen kinderen krijgen. Het is mooi als 't je gegeven is, maar je moet iedereen vrij laten in z'n keuze."