'Koen en Kris Wauters zullen iedereen met open mond achterlaten na verrassing van jewelste'

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Komend weekend zakken heel wat muziekliefhebbers af naar Pukkelpop. Festivalgangers zullen er veel gevestigde waarden aan het werk zien, maar ook kennismaken met heel wat nieuwe artiesten. Zoals Tarkastaja.

Op vrijdag 4 augustus werd bekendgemaakt dat de 'Finse band' Tarkastaja zal optreden op Pukkelpop. Hoe komen we dat te weten? Verschillende BV's delen het nieuws quasi gelijktijdig op Instagram Stories: Ella Leyers, Tine Embrechts, Laura Tesoro en Niels Destadsbader.

Meteen voelen we dat er iets niet klopt. Want hoe kunnen die bekende Vlaamse gezichten een Finse band met maar één Engelstalig liedje - 'Fuck 'em All' - kennen. Vooral Niels Destadsbader, die onlangs nog verraste door toe te geven dat hij niet weet wat dumplings zijn en actrice Zendaya niet kent.

Wanneer we uit nieuwsgierigheid toch eens gaan luisteren naar het nummer, merken we wel veel gelijkenissen met de stemmen van Koen Wauters en Kris Wauters. Maar het zou toch niet...

Ook Het Nieuwsblad merkt plots op dat het allemaal wel heel verdacht is en belt de Pukkelpop-organisatie op. "Stunt? Mysterie? Interessant, dat moeten we eens uitzoeken", klinkt het mysterieus.

Het vermoeden wordt nog meer bevestigd, wanneer we 'Tarkastaja' vanuit het Fins vertalen: inspecteur. Een verwijzing naar 'Inspector Clouseau'? Als Koen en Kris op Pukkelpop vanonder de vermomming verschijnen zullen ze iedereen ongetwijfeld met open mond achterlaten. We zijn benieuwd!

Tarkastaja - Ella Leyers
Afbeelding bron: Instagram @ella.leyers
Tarkastaja - Tine Embrechts
Afbeelding bron: Instagram @tineembrechtsofficial
Tarkastaja - Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Instagram @niels_destadsbader
Tarkastaja - Laura Tesoro
Afbeelding bron: Instagram @lauratesoro