Koen Wauters doet opvallende belofte na aankondiging Sportpaleis-concert

door: COS
Kris en Koen Wauters
Afbeelding bron: GoPlay

De afgelopen week zagen we plots het getal '125' overal opduiken. Donderdag kregen we eindelijk te horen wat het betekende.

Al 124 concerten hebben Koen Wauters en Kris Wauters met Clouseau in het Sportpaleis gegeven. Volgend jaar volgt de 125ste. Tickets gaan komende donderdag, 23 november om 10.00 uur in verkoop.

Verrassend genoeg kondigden Koen en Kris maar één show aan op 20 december 2024. Fans mogen er nu al zeker van zijn: daar zal het niet bij blijven. Al is Koen zelf wat voorzichtiger.

"We beginnen heel graag met één en we zijn blij dat we de draad terug oppikken. Maar we hebben nog nooit in al die reeksen één gedaan", merkt Koen op in 'De Tafel van Gert'. "Het zijn er minstens twee geweest."

"Dus uiteraard hopen we dat er nog een tweede bijkomt, in het beste geval een derde. We willen daar totaal niet te veel mee bezig zijn, te veel aan denken."

"Maar hoe meer we er doen, hoe groter de productie wel gaat worden. Dat houden we wel in gedachten. Dan kunnen we het nog grootser maken eigenlijk", belooft Koen.