Koen Wauters en Kris Wauters moeten zichzelf in de arm knijpen

door: COS
Kris en Koen Wauters
Afbeelding bron: GoPlay

Koen Wauters en Kris Wauters hebben volgend jaar wat te vieren. In 2024 bestaat Clouseau al 40 jaar.

Het afgelopen jaar deden de broertjes Wauters het rustig aan om van 2024 een heus feestjaar te maken. Vorige week kondigden Koen en Kris Wauters hun 125ste concert in het Sportpaleis aan.

Op donderdag 23 november ging het concert officieel in verkoop. Net als bij concerten voor onder andere Taylor Swift stonden meteen duizenden mensen in de wachtrij. Het concert was dan ook in een mum van tijd uitverkocht.

"Amai, dat ging heel snel! Het eerste Clouseau40-concert in het Sportpaleis op 20 december 2024 was in een mum van tijd uitverkocht!", schreef Clouseau enkele minuten na de start van de ticketverkoop op Instagram.

Er werd dan ook besloten niet één maar meteen twee nieuwe data toe te voegen op 21 en 23 december. Maar ook dat volstond niet. Enkele minuten later werden ook shows op 27 en 28 december toegevoegd.

Voor Kris en Koen Wauters is het natuurlijk fantastisch nieuws, maar ook voor de fans. Koen beloofde vorige week in 'De Tafel van Gert' namelijk dat meer concerten betekende dat de productie ook groter zou worden. Dat belooft voor de fans!