Koen Wauters laat in zijn hart kijken na verlies: "Het voelt nog altijd heel raar"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Koen Wauters en Kris Wauters hebben er lang op moeten wachten, maar hun 'Tweesprong'-tour is eindelijk van start gegaan. Ze passeren in verschillende grote zalen in Vlaanderen en Nederland.

Afgelopen weekend stond Clouseau in het Kursaal Oostende. Koen Wauters zorgde daar voor een erg emotioneel moment. Hij zorgde ervoor dat het muisstil werd in de zaal.

Dat lukte Koen door over Stefaan Fernande te praten. Hij was jarenlang een goede vriend en gewaardeerde liedjesschrijver bij Clouseau. Stefaan overleed op 7 september op 54-jarige leeftijd.

"Hij heeft op elke Clouseau-plaat enorm veel liedjes geschreven, altijd samen met Kris", horen we Koen vertellen in een filmpje dat fan Lara op Twitter deelde. "Het voelt nog altijd heel raar om songs van Stefaan te spelen nu hij er niet meer is."

"Tegelijkertijd helpt het ook wel om dingen van hem te brengen voor u, dan voelt hij een beetje dichterbij", aldus Koen. Hij vraagt het publiek om Nobelprijs, dat Stefaan mee vormgaf, "luider dan ooit mee te zingen, ter ere van Stefaan".

Download nu de gratis app van Redactie24