Laura Tesoro en Tom Dice schrikken door verrassend nieuws van Koen en Kris Wauters

door: COS
Clouseau
Afbeelding bron: Photonews

Koen Wauters en broer Kris Wauters moeten afscheid nemen van een gewaardeerde collega. Na 22 jaar bij Clouseau vertrekt producer Hans Francken.

"Beste vrienden, daar gaat hij, na 22 jaar Clouseau heeft Hans Francken besloten de fakkel 'Vanbinnen' door te geven aan David Thomaere", schrijft Clouseau op Instagram. "Meer dan 100 sportpaleisshows, honderden concerten op de grootste podia in België en Nederland, 6 gouden en platinum studioalbums stonden we 'Zij aan Zij' en was er 'Vonken en vuur'."

"Ik ben de gebroeders Wauters enorm dankbaar voor de kansen die ze me gaven en het 'Onvoorwaardelijk wij' vertrouwen. Ik ga de Clouseaufamilie ongelofelijk missen, 'Altijd heb ik je lief'", laat Hans weten. "Op 25/3 komt hun nieuwe album 'Jonge Wolven' uit. Ik, jij, hij of zij gaat dat zien en horen want live zijn ze nog altijd 'De Perfectie' en verdienen ze de 'Nobelprijs'!"

Verschillende artiesten reageren op het verrassende nieuws. "Het ga je goed", reageert Regi Penxten. "Alle succes van de wereld gewenst voor de toekomst, topper", klinkt het bij Willy Sommers. Laura Tesoro en Tom Dice zijn het met elkaar eens. "Het einde van een tijdperk", reageren ze.