Linda Mertens grijpt naar de keel met hartverscheurende uitspraak: "Tweede mooiste dag van mijn bestaan"

door: COS
Linda Mertens
Afbeelding bron: Photonews

Linda Mertens is terug. En hoe? De zangeres maakte afgelopen weekend haar comeback in het Antwerpse Sportpaleis naast Regi.

Dat de fans Linda Mertens gemist hebben, mag duidelijk zijn. Na 'The Return' werd meteen 'Regi vs. Milk Inc.', de show van volgend jaar aangekondigd. Intussen zijn al drie shows uitverkocht en is een vierde aangekondigd.

Voor Linda Mertens was het de afgelopen jaren niet mogelijk om op te treden. In 2017 moest ze afscheid nemen van haar dochtertje Lio. Zij overleed op amper 2,5-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame kanker.

Linda zal Lio altijd bij zich dragen en er is naar eigen zeggen ook een lichtpuntje voor haar. "Dit is geen afscheid. Dit is 'tot ziens'. De tweede mooiste dag van mijn bestaan wordt mijn eigen sterfdag", zegt Linda in NINA.

Dan zal Linda weer herenigd worden met haar dochter en broer. "Voor mij is dat geen geloof, het is een weten. Ik zal haar weer zien. Weer voelen. Dat moment komt. Ik ga dit leven gewoon afronden en er het maximum nog uithalen. En dan? Dan staan zij tweeën er."