Margriet Hermans heeft niet mis te verstane boodschap voor Celien: "Stop daarmee!"

door: LHX
Liefde Voor Muziek - Margriet Hermans - Celien Deloof.
Afbeelding bron: VTM

Margriet Hermans staat bekend als iemand die niet op haar mondje is gevallen. Ook haar dochter Celien Hermans durft voor zichzelf op te komen.

Margriet Hermans heeft Celien Hermans altijd aangemoedigd om zich niets aan te trekken van wat de mensen van haar denken. "Als je je zwak opstelt, vinden mensen altijd iets om tegen je schenen te stampen", zegt ze in de podcast 'Frietcast'.

Net als haar moeder zit Celien in de showbizz. Een bijzonder harde wereld, maar toch probeert Margriet niet te hard om haar te behoeden voor negatieve reacties. "Dat heeft geen zin", vindt ze. "Ik denk dat ze zelf wel slim genoeg is."

Als Margriet weer eens massaal veel reacties krijgt op een straffe uitspraak, kan Celien wel eens boos op haar worden. "Niet lezen", zegt Margriet haar dan. "Want degenen die ermee akkoord zijn, reageren niet."

"Zij leest dat, en dan zeg ik: 'Stop daarmee, stop daarmee, doe dat niet! Lees alleen de positieve dingen.' Leuke dingen die ze meedelen, dat wil ik lezen. Maar dat gezaag en dat gezanik en dat gezeur en die verzuring... Nee, daar doe ik echt niet aan mee."