Marthe De Pillecyn moet nog iets kwijt aan Klaasje Meijer: "Daarom ben ik vooral heel blij"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Dag op dag 6 jaar nadat ze werd uitgeroepen tot K3'tje stopt het avontuur voor Klaasje Meijer. Afgelopen weekend stond ze voor de laatste keer naast Hanne en Marthe in het Sportpaleis.

Op Instagram wil Marthe De Pillecyn nog iets kwijt aan haar collega en goede vriendin Klaasje Meijer. "Ik heb lang nagedacht over wat ik nu juist moest zeggen vandaag, want eigenlijk is het veel te veel om op te noemen", begint Marthe haar bericht.

"Ik denk dat ik moet beginnen met te zeggen dat ik zooo ongelofelijk blij ben dat ik de afgelopen 6 jaar zoveel plezier heb mogen en kunnen maken met jullie 2", schrijft het K3'tje. Die jaren zijn naar eigen zeggen voorbijgevlogen door Klaasjes positiviteit, vrolijkheid en gekheid. 

"Je bent echt een prachtmens en ik ga jouw typische trekjes echt heel hard missen." Hoewel Marthe graag had gewild dat ze nog jaren met z'n drieën verder zouden gaan, hoopt ze dat alles wat Klaasje nog wil doen, mag gebeuren in de toekomst.

"Je verdient het om te doen wat je graag doet en ik weet zeker dat je daar voor de volle 100% voor zal gaan. We gaan je missen, maar ben vooral heel blij dat ik iemand zoals jou in mijn leven heb en mijn liefde voor jou zal voor altijd blijven", aldus Marthe.

Download nu de gratis app van Redactie24