Metejoor doet plots verrassende onthulling over volgend album

door: COS
Metejoor Liefde Voor Muziek.jpg
Afbeelding bron: VTM

Metejoor kan in Vlaanderen niet meer over straat zonder herkend te worden. Ook in Nederland wordt Joris Van Rossem steeds bekender.

Deze week was Metejoor te gast in de talkshow 'Renze'. Hij bracht er zijn nummer 1-hit 'Dit is wat mijn mama zei'. Het is een van de weinige hits waarvoor de zanger niet met een andere artiest samenwerkte.

Is het qua duetten nu klaar of heeft Metejoor nog een (Nederlandse) artiest op het oog voor een samenwerking? "Ik sta overal voor open. We laten het toeval gewoon op ons afkomen, maar nu zijn we aan een album aan het werken - het is eigenlijk rond - met geen nieuwe duetten op", onthult hij.

Op het nieuwe album zullen we opnieuw popliedjes terugvinden. "Maar het gaat eigenlijk veel meer over mezelf nu. Ook heel nostalgische dingen. Het gaat echter over Joris", zegt de zanger.

"Ik vind dat gewoon heel leuk om te doen. Het schrijft makkelijk. Als je dat op een podium moet brengen, is het honderd keer eerlijker omdat je het zelf hebt meegemaakt", besluit Metejoor.

Tags Metejoor