Metejoor kan zijn oren niet geloven en beklaagt het zich meteen: "Ik ben gejost!"

door: COS
Metejoor in 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

Het belooft een muzikaal spektakel te worden op vrijdag 3 november bij VTM. Dan betreden een nieuwe lading getalenteerde kandidaten de arena van 'The Voice Kids' voor de tweede Knockouts.

Coach Metejoor is in zijn nopjes met zijn powerteam en kijkt uit naar de 'boys-Knockout' met trio Lars (14), Mirko (13) en Ezra (14) in de hoofdrollen. Alleen heeft de zanger instant spijt.

Lars betovert het publiek met zijn meeslepende versie van 'Controle' van Zoe Wees. Mirko, de mysterieuze performer, brengt een explosieve versie van 'You Raise Me Up' van Josh Groban. Terwijl Ezra uitgedaagd wordt met 'The Show Must Go On' van Queen.

Na deze knaller van een Knockout zijn de vier coaches diep onder de indruk van het talent. Vooral coach Metejoor heeft onmiddellijk spijt van zijn beslissing om het trio samen te voegen. "Ik ben gejost!", roept hij het uit.

"Mensen verklaren mij zot omdat ik jullie drie heb samengezet. Ik was hier heel bang voor", geeft hij toe. Metejoor moet zijn hulpcoach zelfs raadplegen om de moeilijke knoop door te hakken. Wie zal er doorgaan naar de halve finale voor team Metejoor?