Na overweldigende ticketverkoop nog meer goed nieuws op komst voor Regi?

door: STG
Regi en Linda Mertens in het Sportpaleis
Afbeelding bron: VTM

Zo'n drie weken geleden was het eindelijk zover: Linda Mertens maakte haar langverwachte comeback aan de zijde van Regi in het Sportpaleis.

Pure nostalgie, zo zou je het concert van Regi in het Sportpaleis kunnen omschrijven. Voor het eerst in zes jaar stond Linda Mertens weer oog in oog met haar fans. In 2017 verdween de zangeres uit de picture na het verlies van haar dochtertje. Fans van Milk Inc. keken al langer uit naar een comeback nu Linda in het buitenland stilaan meer en meer op het podium te zien was.

Het effect van haar comeback is dan ook niemand ontgaan. Volgend jaar staat Regi opnieuw met Linda in de Antwerpse muziektempel. En daar wil iedereen getuige van zijn. De ticketverkoop loopt als een trein. Het gaat zelfs zo hard dat het duo op goede weg is om hun eigen record van zes concerten te verbreken.

Als we Humo mogen geloven, mag het zelfs nog wat meer zijn.  "Wie weet worden ze nog eens aangekondigd voor Rock Werchter, zoals in 2009 toen ze alle criticasters lik op stuk gaven met een stevig feestje in de Pyramid Marquee: waarom ook niet?", vraagt het weekblad zich af. 

Wie tickets wil bemachtigen voor de twee nieuwe concertdata zet zich maar beter op tijd achter zijn computer. De algemene ticketverkoop start vervolgens op maandag 20 november om 10 u via sportpaleis.be.