Natalia deelt erg aangrijpende boodschap voor bijzondere vriendin die kanker heeft

door: STG
Natalia
Afbeelding bron: VTM

2023 wordt zonder twijfel het jaar van Natalia. De zangeres staat twintig jaar op de planken en viert dat met een nieuw album en clubtournee. Binnenkort is ze ook te zien in de Lotto Arena.

Ook deze zomer zien we Natalia steeds vaker opduiken. Haar nieuwe album wordt dan ook volop voorgesteld aan haar fans. Binnenkort weet ze ook nog eens de Lotto Arena te vullen.

Al is het lang niet alleen rozengeur en maneschijn. Bij Radio 2 komt Natalia aanzetten met ernstig nieuws. Zo vertelt ze over Rachel Hermans, die haar sociale media doet, dat het even moeilijk met haar gaat.

"Mijn Instagram doe ik zelf, maar de Facebookpagina doet zij. Ondertussen is dat wel een beetje een vriendin geworden. En Rachel heeft kanker momenteel, borstkanker. Ze is net geopereerd. Ik weet dat ze heel graag op heel veel shows wil zijn, maar dat gaat niet", weet Natalia.

Ze heeft dan ook een erg mooie boodschap voor Rachel. "Liefste Rachel, bij dezen een liefdevol kaartje uit Blankenberge", schrijft Natalia. "Speciaal voor jou, omdat ik weet dat je nu niet overal aanwezig kan zijn, zoals je zou willen, of op de plaatsen waar je zou willen. Ik wens jou enorm veel beterschap en vergeet alsjeblieft niet dat ik je graag zie. Ook al heb ik het druk. Dikke knuffels van mij."

Tags Natalia