Pat Krimson en Loredana nemen een belangrijk besluit: "Time-out"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

De voorbije maanden zijn voor Pat Krimson en Loredana bijzonder intens geweest. Ze hebben er een enorm drukke zomer opzitten.

Afgelopen weekend namen Pat Krimson en Loredana een weekendje vrijaf. Ze hebben enkele drukke maanden achter de rug. "Time-out. Dit is een weekendje vrijaf voor ons”, schrijft Loredana op Instagram. Ze blikken ook terug op de voorbije periode en kijken ook al even vooruit naar de toekomst.

“Wat een energie en beleving bij al onze shows. Het doet ons ook enorm plezier dat we als een raket uit de coronaperiode geschoten zijn", klinkt het. Daarnaast bedankt het duo niet alleen alle fans, maar ook de entourage die alles in goede banen leiden.

Ook over de toekomst willen ze nog wat kwijt. "Het najaar ziet er weer spannend uit met heel veel tv-werk, nieuwe releases en fijne concerten”, schrijft Loredana.
 

Daarnaast laat ze ook nog weten dat de focus in 2023 voornamelijk op de solocarrière van Loredana zal liggen. Ze voegt er ook nog aan toe dat ze ook samen met Pat als '2Fabiola' zal blijven optreden.