Pommelien Thijs diep onder de indruk door wat ze te horen krijgt: “Je hebt mij doen wenen”

door: ASX
The Voice Kids Pommelien Thijs
Afbeelding bron: VTM

Op VTM kan je sinds vorige week vrijdag kijken naar het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’. Ook deze keer gaan vier coaches op zoek naar jong, nieuw zangtalent in Vlaanderen. Naast gevestigde waarden Metejoor en Laura Tesoro maakten ook Coely en Pommelien Thijs hun opwachting.

Die laatstgenoemde hield het vrijdagavond niet droog tijdens de blind auditions. Kandidate Maud bracht een pakkende ode aan haar overleden grootmoeder en blies daarmee alle vier de coaches van hun sokken. Pommelien Thijs draaide als eerste haar stoel voor de jonge kandidate.

Na de auditie veerde de actrice uit ‘#LikeMe’ meteen recht om kandidate Maud een knuffel te geven, zichtbaar aangedaan door de prestatie van het jonge talent. “Ik ben ook net mijn oma verloren en ik voelde het gewoon zo hard toen je het zong”, vertelt Pommelien geëmotioneerd.

“Ik vind het superdapper dat je dit doet, want ik zou het niet kunnen zonder hier te staan janken”, bekent de zangeres. “Nu heb je mij doen wenen in mijn stoel, ik vond het zo mooi”, besluit Pommelien.