Pommelien Thijs krijgt boodschap van haar overgrootmoeder: “Dit komt binnen”

door: ASX
Knokke Off Pommelien Thijs serie Netflix
Afbeelding bron: VRT

Gisteren werden in het Antwerpse Sportpaleis de Q-pop Awards uitgereikt. Voor de tweede keer organiseerde radiozender Q Music dit evenement. Heel wat nationale, maar ook internationale artiesten waren van de partij.

De award voor hit van het jaar ging naar Pommelien Thijs en haar nummer Erop of Eronder. De jonge zangeres die bekend werd dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’ was overdonderd door het nieuws. Niet in het minst nadat ze in een videoboodschap gefeliciteerd werd door haar 102-jarige overgrootmoeder.

“Enorm, enorm, enorm bedankt!”, klonk het in een eerste reactie aan het publiek en vele fans thuis. “Het is een speciaal jaar geweest, dit komt binnen! Bedankt voor het grote enthousiasme in het afgelopen jaar”, ging het verder.

Dit jaar scoorde Pommelien de ene hit na de andere. Momenteel verovert ze de hitlijsten met haar nieuwe single Medeplichtig. Ook als actrice maakte de jonge Pommelien furore in de reeks 'Knokke Off' (foto), die nu via Netflix internationaal te zien is. Way to go, Pommelien!