Pommelien Thijs trekt aan de alarmbel: "Wat is dit voor een poppenkast?"

door: COS
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: Instagram @pommelienthijs

Het gaat hard voor Pommelien Thijs. Ze scoort de ene na de andere hit en oogstte recent nog veel lof voor haar hoofdrol in de VRT-reeks 'Knokke Off'.

Pommelien Thijs zat de afgelopen jaren niet stil. Na '#LikeMe' bouwde ze net als haar collega's een succesvolle zangcarrière uit. Daarnaast blijft ze ook acteren. Hoe ze het allemaal gebolwerkt krijgt, weet ze zelf niet.

Met zoveel projecten zou je jezelf weleens voorbij kunnen lopen. Dat gebeurde ook bij Pommelien. "Ik trek wel mijn lessen uit de voorbije jaren: ik weet in welke situaties ik mij niet meer wil bevinden", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Afgelopen zomer had ze 's nachts opnames voor 'Knokke Off'. Daarbij moest ze uren in zee liggen. "Ik heb daarna drie uur geslapen, werd wakker met mijn beide armen vol zandvlooienbeten, om vervolgens op de set van een kerstfilm te staan. En daarna waren er ook nog eens optredens met '#LikeMe'."

"'Wat is dit voor een poppenkast?', dacht ik. Dat gaat mij niet nog eens overkomen. Dat wil ik niet meer, en daar waakt mijn management ook mee over", aldus Pommelien Thijs.