Regi en Linda Mertens delen opnieuw fantastisch nieuws waar iedereen op zit te wachten

door: STG
Linda Mertens en Regi Penxten
Afbeelding bron: Photonews

Linda Mertens is terug van weggeweest. Twee weken geleden maakte ze eindelijk haar langverwachte comeback in een uitverkocht Sportpaleis.

Twee weken geleden was het eindelijk zover: toen stond Linda Mertens voor het eerst in zes jaar weer oog in oog met haar fans. In 2017 verdween de zangeres uit de picture na het verlies van haar dochtertje. Fans van Milk Inc. keken al langer uit naar een comeback nu Linda in het buitenland stilaan meer en meer op het podium te zien was.

Waar zoveel fans op zaten te wachten gebeurde dan ook. 'The Return', zo heette de nieuwste show van Regi, heeft zijn effect dan ook niet gemist. Meteen na afloop van de show werd een nieuwe concertreeks 'Regi vs. Milk Inc' aangekondigd. Tickets vlogen in een mum van tijd de deur uit. Na vier uitverkochte shows, moesten Regi en Linda op zoek naar een oplossing om aan de grote vraag van tickets te voldoen.

Nu komt het duo met fantastisch nieuws.  Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024 kondigt het duo hun vijfde en zesde show aan. Het is meteen het startshot van de concertreeks. Eerder werden de shows van 2, 8, 9 en 10 november 2024 al aangekondigd. Tickets voor de nieuwe data zijn vanaf maandag te koop.