Rik Verheye bijzonder openhartig: Zo komt hij de dagen door na breuk met Ella Leyers

door: LHX
Rik Verheye
Afbeelding bron: Photonews

Amper een half jaar waren Rik Verheye en Ella Leyers een koppel. Hun heftige romance kwam in februari abrupt tot een einde.

Rik Verheye en Ella Leyers praten niet graag over hun relatie en hun breuk, maar wanneer Rik te gast is op Studio Brussel wil hij er toch iets over kwijt. "Het gaat goed met mij", laat hij weten.

Het einde van zijn sprookje met Ella heeft er ongetwijfeld ingehakt, maar hij doet er alles aan om positief te blijven. "Ik ben me heel hard aan het focussen op alles wat er is, op de geweldige dingen die er zijn in het leven. Ik moet ook gewoon keihard werken, dat helpt. Ik ben heel veel bij mijn familie en vrienden, en we gaan verder."

"Ik heb veel meegemaakt in mijn jeugd, waardoor ik iets heb van: yolo", vervolgt hij. "We gaan het een plaats geven, maar we gaan wel verder met ons leven en ons amuseren. De wereld draait door en de wereld is niet altijd zo ideaal."

"Het is eigenlijk een heel interessante periode", vindt hij. "Omdat je veel over dingen nadenkt. Heel boeiend. Ik zie het als een geschenk."

¨

Download nu de gratis app van Redactie24