The Starlings ontroerd door fantastisch nieuws: “Waanzin”

door: ASX
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

Met amper één puntje verschil moesten Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings de duimen leggen voor Gustaph tijdens de finale van ‘Eurosong’. Een zware teleurstelling voor het sympathieke zangduo, maar vooral de commentaren en lage jurypunten waren een doorn in het oog.

Die bittere pil lijkt intussen verteerd, zeker sinds Tom en Kato met Rollercoaster een echte hit te pakken hebben. Het nummer doet het al enkele weken bijzonder goed in de Vlaamse hitparades en klimt gestaag naar de bovenste regionen.

“Waanzin! Sterkste stijger bij Qmusic (8), MNM (14) en bij Radio 2 op plaats 5. Onze rollercoaster gaat verder”, klinkt het dolenthousiast op de Instagrampagina van The Starlings. “Wie weet geraken we samen wel naar nummer één en dan doen we een groot feest voor en met jullie”, belooft het duo.

Tom en Kato zijn hun vele fans dan ook enorm dankbaar voor de steun die ze krijgen sinds het hele Eurosong-debacle. “We krijgen berichten met prachtige, ontroerende verhalen en wat dit nummer voor veel mensen betekent. Daar zijn wij ontzettend dankbaar voor”, besluiten The Starlings.