Viktor Verhulst doet verrassende onthulling over hem en Kobe Ilsen

door: LHX
Kobe Ilsen - Viktor Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Het begon als een grap, maar inmiddels hebben Viktor Verhulst en Kobe Ilsen een erg succesvol dj-duo. Ze doen een hondertal shows per jaar.

Het leven van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen lijkt rock-'n-roll, maar de realiteit is minder glamoureus dan de meesten zouden denken. "We zijn twee saaie gasten. Na de show nemen we wat selfies en zitten we snel weer in ons tourbusje", onhult Viktor in Story.

Het zal velen verbazen, maar veel wordt er niet gedronken als ze optreden. "Voor een show drinken we enkel een aperitiefje, dat helpt als je het publiek moet entertainen", aldus Viktor. "Maar je zult ons nooit stomdronken op een podium zien staan."

Daar hebben ze goede redenen voor. Zo moeten ze de dag nadien vaak tv-werk doen, en dat willen ze steeds zo goed mogelijk doen. "Je kunt het deejayen niet combineren met ander werk als je elke avond perte totale gaat", vindt Kobe.

Hijzelf heeft nog een andere goede reden om het niet te laat te maken: om zes uur 's morgens staat zijn zoontje Magnus al aan zijn bed. "Als hij dan in mijn ogen kijkt en straalt van geluk dat papa er is, dan verbijt je de vermoeidheid."