Viktor Verhulst sluit nieuwe deal die hem heel wat geld oplevert

door: PMN
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst is goed bezig om zijn eigen weg in te slaan. Hij wil zich toeleggen op zijn carrière als DJ. Er staan intussen optredens geboekt in zowel binnen - als buitenland.

Viktor Verhulst besloot om zijn achternaam weg te laten. Als DJ is het voortaan gewoon Viktor. Liesje De Schrijver van One Bookings, het bedrijf dat zijn Belgische agenda vult, ontkent niet dat het druk is. “Momenteel liggen er van mei tot september veertig shows vast”, ligt ze toe in Het Laatste Nieuws. “Daarbij zitten ook heel wat shows in Nederland. Na het vertrek van Kobe was er even een pauze, maar in januari speelde hij zijn eerste solo-set.”

Viktor gaat zich de komende maanden dus niet vervelen. Hij tekende een contract bij ‘Smash The House’. Dat is het platenlabel van Dimitri Thivaios, die we kennen van Dimitri Vegas & Like Mike. Die is heel blij dat Viktor getekend heeft.

Viktor tekende een contract bij het platenlabel van Dimitri Thivaios

“We zijn superenthousiast dat Viktor bij ons getekend heeft”, reageert Dimitri. “Met zijn frisse kijk op muziek en aankomende toffe releases, in combinatie met sterke shows over de hele wereld, hebben we veel zin in de toekomst en kijken we uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.”

Viktor wil absoluut doorbreken als DJ. Dit platencontract kan hem daar zeker bij helpen. Hij wordt meteen de op één na best betaalde dj van het land. Alleen Regi doet nog beter.