Walter Grootaers geeft update over gezondheidstoestand na diagnose leverkanker

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Vrijdag bereikte ons verontrustend nieuws over de gezondheidstoestand van Walter Grootaers. De zanger van 'De Kreuners', vecht op dit moment tegen leverkanker.

Het nieuws dat Walter Grootaers tegen leverkanker vecht, kwam als een donderslag bij heldere hemel. Om het herstel van Walter zo vlor mogelijk te laten verlopen, worden de shows van 'De Kreuners' voorlopig geannuleerd.

In Het Laatste Nieuws geven de bandleden een update over zijn gezondheidstoestand. “Hij ging meteen, en met succes, in behandeling. Maar de impact van de behandeling op zijn stem is groot en dwingt hem voorlopig het rempedaal in te duwen met De Kreuners", klinkt het.

Toch zal Walter nog meewerken aan televisieopdrachten. Die staan het herstel niet in de weg. 'De Kreuners' hopen volgend jaar meer zicht op de planning te hebben. In een korte mededeling bedankt Walter zijn familie, vrienden en fans voor de steun. Die steun doet hem naar eigen zeggen ongelooflijk veel deugd. Onze redactie wenst Walter een spoedig herstel toe.