Walter Grootaers krijgt erg zware klap te verwerken: hij vecht tegen leverkanker

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Walter Grootaers krijgt opnieuw een zware klap te verwerken. De frontman van 'De Kreuners' vecht tegen leverkanker, zo wordt bevestigd door zijn management.

Net voor de zomer kreeg Walter Grootaers het slechte nieuws al te horen. Vanmiddag wordt dat ook officieel bevestigd voor zijn management in een persmededeling.

Walter Grootaers is intussen al in behandeling voor leverkanker, maar de impact op zijn stem is zo groot, waardoor 'De Kreuners' nu even op de rem gaan staan. 

"De Kreuners lassen voorlopig even een pauze in. Gezondheidsreden liggen aan de oorzaak. Die behandeling heeft wel een impact op zijn stem en het herstel kan nog een aantal maanden duren. Kreunersconcerten zijn dus even niet aan de orde. We hopen begin volgend jaar zicht te krijgen op de verdere planning", klinkt het in een persmededeling.

"Walter bedankt familie, vrienden en fans voor de vele blijken van medeleven, en dankt de medische staf voor alle steun en goede zorgen. Hij werkt de komende weken verder aan zijn herstel. Het wordt ten zeerste geapprecieerd als hij dit verder in alle rust kan doen. We danken iedereen alvast voor het begrip." Onze redactie wenst Walter een spoedig herstel toe.