Wauw! Zo hoorde je Laura Tesoro nog nooit

door: COS
Laura Tesoro in 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

Laura Tesoro zien we elke week in 'The Voice Kids'. Binnenkort is ze ook opnieuw te zien als vijfde coach in 'The Voice van Vlaanderen'.

Laura Tesoro werd bekend toen ze in 2014 deelnam aan de derde editie van 'The Voice van Vlaanderen'. Toen ze twee jaar later voor België naar het Eurovisiesongfestival trok, was haar carrière helemaal gelanceerd.

Laura was de afgelopen jaren als presentatrice in verschillende programma's te zien. Op muzikaal vlak deed Laura het de afgelopen jaren goed in de hitlijsten met haar Engelstalige popnummers.

De zangeres maakte al snel de beslissing om niet in het Nederlands maar in het Engels te zingen. Tijdens de opnames van 'The Voice Kids' bracht ze daar - op aandringen van Metejoor - even verandering in.

"Laura is komen kijken naar een concert", vertelt Metejoor in niet-vertoonde beelden van het VTM-programma. "Ik zing niet in het Nederlands, behalve bij Metejoor", lacht Laura.

Wat wil je van mij

"Da's gezegd, gaan we nu zingen dan? Je debuut in het Nederlands. Dat zou voor mij een heel grote eer zijn als ik met de grote Laura Tesoro mag zingen in het Nederlands", zegt Metejoor. Voor hem maakt ze een uitzondering.

Samen brengen Metejoor en Laura 'Wat wil je van mij'. Het experiment wordt enthousiast onthaald door het publiek én online. "Hoe goed zijn jullie!", reageert Maksim Stojanac. "Mooooi!", vindt ook Belle Perez. "Dat was echt NIIIICEEE!", zegt een enthousiaste Coely.

Laura's fans zijn helemaal overtuigd. "Ik weet dat je liever in het Engels zingt, maar weet dat dit geweldig was", zegt iemand. "Dit betekent... tijd voor een Nederlandse single", klinkt het nog. "Het Nederlands gaat je heel goed", vindt een fan.