Zanger Sam Gooris windt zich serieus op en heeft het er duidelijk mee gehad: “Ik vind het onrespectloos”

door: WVDS
Afbeelding bron: VTM

Onlangs kreeg MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez nog een taart in zijn gezicht. Ook artiesten krijgen regelmatig zaken naar hun hoofd gesllingerd tijdens optredens. Iets waar zanger Sam Gooris een duidelijk mening over heeft.

Sam Gooris werd al regelmatig slachtoffer van mensen die het fijn vinden om zomaar zaken naar zijn hoofd te gooien. “Teddyberen en bloemen gooien, is heel onschuldig", vertelt hij op Radio 1.

“Maar als ze met bier of andere zaken beginnen gooien dat is iets anders. Ik heb al vanalles naar mijn hoofd gekregen, bijvoorbeeld eten, knikkers, bier, sleutelbossen”, vertelt Sam bij ‘De Wereld van Sofie’. 

“De laatste keer dat ik het heb meegemaakt was tijdens het Schlagerfestival in Hasselt. Ik moest de avond openen en toen riskeerde iemand om met een pint naar mij te gooien.”

“Toen heb ik heel het spel stilgelegd en hem erover aangesproken. Iedereen kan iets niet goed vinden, maar dan smijt je nog niet met zaken naar mensen.”

“Je kon een speld horen vallen. De collega’s die erbij waren vonden het fantastisch. Die gast doet dat niet meer.”

“Een taart heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt. Maar als luisteraars dit horen en ze vinden het nodig om een taart te komen smijten, weet dan dat er toch iets terugkomt", waarschuwt Sam de luisteraars.

"Dat zou wel eens een vuist kunnen zijn. Dat is iets wat je niet doet, vind ik.”

De zanger windt zich duidelijk serieus op terwijl hij het gesprekt voert, wat heel begrijpelijk is. “Ik laat niet met me sollen. Ik vind het onrespectloos. Ik vind het zo laf.”

Tags Sam Gooris