Zangeres Camille onthult strafste roddel over zichzelf: “Kindjes kwamen mij die vraag stellen”

door: WVDS
Camille
Afbeelding bron: VTM

Zangeres Camille Dhont heeft haar eigen telenovelle Milo en daar kruipt veel tijd in, maar zingen blijft nog steeds haar grote passie. En ze gebruikt haar persoonlijke ervaringen ook in haar creatieve proces zo blijkt.

Onlangs deelde Camille met haar nummer Oeh la la la een nieuwe single met haar fans. Een zomersingle waarmee ze opnieuw zo hoog mogelijk wil scoren.

In videoclip zitten subtiele en grappige verwijzingen naar haar persoonlijke ervaringen

Of het successen zoals Vuurwerk en Geen tranen meer over gaat evenaren is nog even afwachten, maar ondertussen is er ook een videoclip gemaakt en daarin heeft Camille toch wel enkele bijzondere persoonlijke ervaringen verwerkt.

De zangeres vertelt bij Showbits dat ze op een grappige manier een aantal roddels over haar heeft verwerkt in de clip. Een magazine met daarop een foto van een zwangere Camille verwijst naar een verhaal dat ze meemaakte op Tiktok. 

Zo deed enkele jaren geleden een zwangere vrouw zich voor als Camille op Tiktok. En heel wat fans waren in de ban van dat idee.

“Op een bepaald moment was het meest opgezochte onderwerp over mij online: Camille Dhont zwanger”, klinkt het. “Er waren echt kindjes die me kwamen vragen: ben jij zwanger?”

Tags Camille