Buren Meilandjes zwijgen niet langer en zeggen waar het op staat: "In scéne gezet"

door: STG
Château Meiland
Afbeelding bron: Play4

Het zit de laatste tijd echt niet mee bij De Meilandjes. Het ziet er dan ook naar uit dat er niet meteen verbetering zit aan te komen. Volgende week brengt huisvriendin Caroline van Eeden haar autobiografie uit, waarbij ze ook haar boekje open doet over de familie.

Dat De Meilandjes meesters in verhuizen zijn, is intussen wel duidelijk. In TV Familie lezen we deze week dat Martien en Erica hun oog laten vallen op een monumentaal patriciërshuis in het centrum van Noordwijk, voor maar liefst 7 miljoen euro.

Uit buurtonderzoek blijkt dat de komst van de familie niet onbesproken is. "Mijn vriendin heeft haar woning destijds aan Maxime verkocht”, aldus een buurtbewoner. In het verleden verkondigde Maxime al eerder dat het huis een miskoop was, vanwege een lekkage. Een boodschap die in het verkeerde keelgat schoot bij de buurtbewoners.

“Nou, er lagen wat bladeren in de dakgoot - meer niet", klinkt het. "De familie zet veel dingen in scène om de aandacht op zich te vestigen. Voor iemand die net haar pand heeft verkocht, is dat niet prettig", aldus de buurtbewoner. "Mijn vriendin vond dat erg vervelend. Haar naam is door toedoen van Maxime door het slijk gehaald", klinkt het.