'Chateau Meiland'-kijkers halen vlijmscherp uit: "Wordt tijd dat omhooggevallen en krijsende familie gecanceld wordt"

door: COS
Maxime Meiland en Erica Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Op SBS 6 wordt het achtste seizoen van 'Chateau Meiland' uitgezonden. De Meilandjes verbouwen daarin hun nieuwe pension: Code Rosé.

Op sociale media klinkt erg veel kritiek na de recentste aflevering van 'Chateau Meiland'. Vooral Maxime Meiland krijgt het hard te verduren. "Na vijf minuten dat gekrijs van Maxime ben ik al klaar met 'Chateau Meiland'. Wat een geblèr", klinkt het op Twitter.

"Mijn god, wat een geschreeuw van dat krijswijf Maxime, gillen en schreeuwen is alles wat ze doen. En dat ze ooit een kasteel hebben 'verbouwd' gaat er bij mij ook niet meer in als je niet eens een schroef in plank hout krijgt. Neppers", lezen we nog.

"Dochterlief wil te veel papa nadoen, wat een geschetter van Maxime, dat gaat hen kijkers kosten", voorspelt iemand. "De lol is ervan af. Ongelofelijk saai. Veel gekrijs en gegil. Vreselijke mensen geworden. Kunnen opeens niet meer met een boormachine omgaan, hoe is dat kasteel in Frankrijk dan opgeknapt?"

"Het wordt tijd dat die omhooggevallen, krijsende en vittende familie gecanceld wordt. En dan kunnen ze op de markt gaan staan, met Maxime 'kijk mij belangrijk zijn' als brulboei voorop", klinkt het nog scherp.