'Chateau Meiland'-kijkers verontwaardigd over wat ze zien bij Martien Meiland: "Zo doe je dat toch niet?"

door: LHX
Martien Meiland
Afbeelding bron: RTL Boulevard

In de tweede aflevering van 'Chateau Meiland' zien we hoe Martien en Erica Meiland hun villa in Noordwijk inruilen voor een andere met meer privacy. Er moest eerst wel wat aan gewerkt worden voor ze zich konden thuisvoelen.

De nieuwe woning van Martien en Erica Meiland was iets te wit en saai voor hun smaak, en daarom  zet Martien zich aan het behangen. Hij heeft al heel wat ervaring, door zijn behangwerk in het kasteel in Frankrijk, maar toch laat zijn techniek wat te wensen over.

Hij krijgt het ene probleem na het andere. Zo is hij een mesje vergeten, waardoor hij voor het stopcontact met een schaar een gat in het behangpapier moet knippen. "Er is iets fout gegaan. Iets te ver doorgeknipt. Maar het is niet erg hoor, ik maak een heel goede correctie", klinkt het niet veel later.

Die correctie blijkt toch niet bepaald goed gelukt te zijn. Niet veel later knipt Martien bovendien het papier te kort af. Met heel wat knip- en plakwerk behangt hij uiteindelijk de hele kamer, maar Erica en Montana zijn niet zo blij met het resultaat.

Ook de kijkers van 'Chateau Meiland' vinden het moeilijk om aan te zien. "Mijn hemel, zo behang je toch niet?", klinkt het op Twitter. "Honderden rollen behang geplakt, zegt Martien, en hij kan het nog steeds niet." "Martien hoeft NOOIT bij mij te komen behangen."