Danny de Munk gaat volledig naakt op televisie: Kijkers hebben allemaal zo hun mening

door: WVDS
Danny de Munk
Afbeelding bron: Instagram @dannydemunk

Zanger en presentator Danny de Munk neemt dit seizoen deel aan Het Perfecte Plaatje Op Reis. En hij ging voor dat perfecte plaatje deze keer wel heel ver.

Op het strand in Thailand vraagt zijn duo-partner Susan Visser aan Danny of hij ook nog even zijn laatste kledingstuk, zijn onderbroek, wil uitdoen voor de foto. Tot groot jolijt van de programmamakers en Susan vliegt in no-time de onderbroek van de zanger door de lucht op het zand.

Danny de Munk heeft alleen nog maar een strandbal om zich achter te verschuilen

Danny kan zich nu enkel maar verstoppen achter een strandbal. Zijn reactie is geweldig: “Ik heb zoiets van: er zit toch iets voor, zolang het er maar niet onder hangt. Dat kleine garnaaltje daarachter blijft wel zitten.”

Kijkers smullen van de no-nonsense aanpak van Danny. “Het interesseert hem ook geen moer, hoppa die broek uit”, “Hilarisch, zo zitten lachen in m'n eentje, topgozer!”

“Geweldige actie... Danny, trek het je niet aan, al die negatieve reacties. Jammer dat je eruit bent, zolang jij er geen moeite mee hebt, boeie wat anderen zeggen, toppertje!!!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Tags