Dreigt een financiële kater voor Gordon? Dit is er aan de hand

door: ASX
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

De Nederlandse zanger Gordon Heuckeroth vertrok in volle coronapandemie richting Dubai. Eerder berichtten we al dat hij een terugkeer naar Nederland uitsloot. Begin juni zette de grofgebekte presentator zijn penthouse in Amsterdam te koop.

De verkoop van dat optrekje verloopt niet van een leien dakje. De initiële vraagprijs was dan ook niet min; maar liefst 3,5 miljoen euro. “Heel veel voor een bovenwoning in Amsterdam”, aldus showkenner Bart Ettekoven.

Vierenhalve maand later staat de penthouse van de Nederlandse artiest dan ook nog steeds te koop. Shownieuws meldt dat Gordon de vraagprijs intussen met een half miljoen euro verlaagd heeft.

Nog steeds een bom geld, maar de presentator telde dan ook zelf heel wat euro’s neer toen hij de penthouse in 2021 kocht. “Daarna richtte hij het helemaal in. Prachtig, deels met zijn eigen meubels”, vertelt Ettekoven.

“Hij kocht het voor 2 miljoen. Als hij het verkocht krijgt, dan zou Gordon nog steeds winst maken. Een miljoen boven de aanschafprijs, maar daarvoor heeft hij het natuurlijk ook wel ingericht en er zit een mooie keuken in en een bar”, besluit de showbizzkenner. Het ziet er dus naar uit dat Gordon niet veel winst uit zijn aankoop zal kunnen slaan.

Tags Gordon