Duidelijk antwoord na kritiek op foto van Marco Borsato: “Of het nieuwswaarde heeft?”

door: PMN
Marco Borsato
Afbeelding bron: Play4

Een foto van Marco Borsato, meer was er niet nodig om ophef te veroorzaken. Op de foto zien we dat de zanger flink is aangekomen. De foto werd gepubliceerd op de cover van Story.

Het is niet de eerste foto die we zien van Marco Borsato zoals hij nu is. "Ik snap wel dat er ophef ontstond, het is confronterend, want je ziet wel dat hij er iets anders uitziet dan drie jaar geleden”, zei Guido daar eerder al over bij Shownieuws.

“Marco heeft zich in die tijd als een soort kluizenaar in een penthouse teruggetrokken, je ziet hem bijna nooit. Soms op zijn bootje of motor. Hij is minimaal een kilo of 15 aangekomen, gok ik.”

Er komt ook kritiek op de foto. Er zijn heel wat mensen die zich afvragen of dit wel nieuwswaarde heeft? Guido is daar duidelijk over op X. “Een A-ster die onderwerp van gesprek is en blijft bij het grote publiek (voor wie onze bladen gemaakt worden; niet voor X-bubbels) en een evidente, blijvende metamorfose ondergaat, heeft nieuwswaarde. Aandacht is er als iemand shinet met maat 48 én als er een riemgaatje bij moet."