Erica Meiland denkt zo het hare over vakantie van Yolanthe Cabau

door: LHX
Erica Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Enkele weken geleden ging Yolanthe Cabau samen met haar zoontje Xess Xava op vakantie in Kenia. Ze deden er onder meer een ballonvaart en gingen op bezoek bij de Masai.

Van haar reis in Kenia deelde Yolanthe Cabau heel wat prachtige foto's op Instagram. Dat stuitte sommigen tegen de borst: volgens hen deelt ze dat soort foto's met haar zoontje enkel omdat ze uit is op meer volgers en likes.

In hun podcast 'Wat goéééd' hebben Martien en Erica Meiland het erover. Zij vinden het maar belachelijk dat mensen over zoiets zeuren. "Zij krijgt al genoeg likes", klinkt het bij Erica. "Ze post wel vaker iets met dat jongetje, en dit is een vakantie die zij samen beleven."

Waar ze minder begrip voor heeft, is Yolanthes bezoek aan de Masai. "Ik denk niet dat zij in haar eentje in een tentje lag tussen de leeuwen en de zebra's", redeneert ze. "Ze zat natuurlijk in een soort groep van toeristen. Is dat dan een georganiseerde uitstap naar de Masai? Dan denk ik: laat die mensen lekker met rust. Tenzij ze het zelf leuk vinden. Dan is het prima."