Erica Meiland en Martien Meiland lichten tipje van de sluier op over huwelijk Maxime Meiland

door: COS
Afbeelding bron: SBS Belgium

Maxime Meiland zou vandaag in het huwelijksbootje stappen met haar verloofde Leroy Molkenboer. Het huwelijk zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland'.

Maxime Meiland liet zich speciaal voor haar huwelijk een nieuwe look aanmeten. De 'Chateau Meiland'-ster ging voor extensions. Over haar trouwjurken - ze zal er eentje dragen voor de ceremonie en voor het feest - wil ze nog niets kwijt.

Maxime verklapte wel al dat ook Claire twee jurkjes zal dragen, waarvan eentje met een lange sleep en hakjes eronder. Ook Maximes ouders Erica Meiland en Martien Meiland willen wel wat kwijt over de outfits die ze zullen dragen op het huwelijk.

Meer nog... in hun podcast 'Wat Goéééd' laten Erica en Martien zelfs zien wat ze zullen dragen. Martien ging voor een kleurrijke colbert. De blouse eronder houdt hij nog even geheim.

Erica gaat dan weer voor een zwart-witte Chanel-achtige jurk met zwarte hakken. Erica heeft trouwens een grote taak op het huwelijk van Maxime. Niet Martien, maar Erica zal haar dochter namelijk weggeven aan het altaar.