Erica Meiland kan niet geloven wat Martien doet: "Kan wel janken"

door: LHX
Erica Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

In 'Chateau Meiland' is onder meer te zien hoe Erica Meiland haar 60ste verjaardag viert. De dag verloopt niet helemaal zoals Erica het voor ogen had.

Wanneer de familie Meiland op het punt staat om te vertrekken naar het feest, blijkt dat Martien en Maxime Meiland nog een verrassing in petto hebben voor Erica Meiland. "Wij hebben besloten dat jij het feestvarken van de avond bent, en daarom hebben wij iets anders meegenomen qua kleding", zegt Martien.

Erica is meteen sceptisch. "Het wordt een ramp, ik voel het al", klaagt ze. "Ik hou er niet van. Ik heb al lopen passen en doen, en dat was het, en nu komen ze met wat anders. De kans is heel groot dat het me niet staat of dat het niet goed zit."

Enkele seconden later komt Martien de kamer binnen met een wit vestje aan met enorme pluimen erop. "Doe even normaal joh. Daar ga ik niet in lopen", reageert Erica meteen.

"Je móét dit aan", spoort Martien haar aan. "We moeten opschieten, want over een kwartier komt de bus." "Nee ik ga dat niet aandoen", klinkt het bij Erica. "Ik kan wel janken. Waarom doe je zo stom?"