Erica Renkema blundert: Vrijgezellenfeest Maxime valt in het water

door: LHX
Erica Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

In 'Chateau Meiland' krijgen de kijkers de voorbereidingen te zien van het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Eén van de dingen die uiteraard op de planning staan, is een vrijgezellenfeest.

Op Instagram deelt Erica Renkema een fragmentje uit 'Chateau Meiland'. Daaruit blijkt dat ze een enorme blunder begaan heeft.

"Tineke zat net aan de koffie bij ons en toen zei mama: 'Ik heb een witte broek aan en hij is nu al vies, maar ik moest wat leuks aan, hé, want het is de vrijgezellendag van Maxime.'", vertelt Maxime Meiland.

Het vrijgezellenfeest moest nog een verrassing blijven, maar Erica heeft met andere woorden haar mond voorbijgepraat. "Erg hé. Het floepte er gewoon uit", reageert ze. "Gisteren heb ik het heel goed gedaan, heb ik haar helemaal op het verkeerde been gezet. En nou..."

"Maar kan je straks tegenover die meiden niet doen alsof je van niks weet?", probeert ze nog. Daar wil Maxime echter niet van weten. "Ik mag niet liegen in m'n leven, dat zeg jij altijd", antwoordt ze resoluut.