Ex-huisvriendin doet boekje open over Maxime Meiland: "Wie doet nu zoiets?"

door: STG
Maxime Meiland
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland heeft twee dochters met haar partner Leroy. Vriendin en ex-huishoudster Caroline komt nu met verontrustend nieuws over de opvoeding van de kinderen van Maxime.

In haar boek ‘Nagejaagd’ doet ex-huisvriendin Caroline Van Eeden haar boekje open over de familie Meiland. Naast het seksleven van Martien Meiland en de perstijeren van Erica Renkema heeft Caroline het ook over het verleden van Maxime.

“Ik heb nochtans gehouden van dat meisje”, blikt Caroline nu terug in Dag Allemaal. “Ik had met haar te doen, ze was erg zoekende. Dat nam zelfs suïcidale vormen aan.”

In het boek neemt ze dan ook geen blad voor de mond over de opvoeding. “Erica noch Martien is in staat tot warme gevoelens, laat staan een knuffel. Dat zie je ook wel in de serie”, klinkt het. Dat gebrek aan liefde heeft Maxime volgens haar wel vaker parten gespeeld. Zo zou de realityster heil gezocht hebben in callgirlwerk.

"Ik heb de mannen zien voorrijden om Maxime enkele uurtjes mee te nemen. Ze deed ook aan webcamseks. Iets waar haar beide ouders absoluut geen graten in zagen. Zij hebben 10.000 euro geïnvesteerd in haar erotische activiteiten, toen ze ook andere meisjes wilde rekruteren. Welke ouder doet zoiets? Dan is er toch iets fout in je bovenkamer?”, reageert Caroline scherp.