Ex-schoondochter van Marco Borsato doet verrassende bekentenis over beschuldigingen

door: STG
Marco Borsato Het huis
Afbeelding bron: Eén

Daisy Piras, de ex-vriendin van de zoon van Marco Borsato spreekt voor het eerst over de beschuldigingen. Nog niet zo lang geleden besloten Daisy en Luca een punt te zetten achter hun relatie.

Luca Borsato en Daisy Piras vormen sinds augustus geen koppel meer. Dat nieuws hebben ze toen bevestigd via Instagram. De reden van de breuk zou het bedrog van Luca zijn. 

Het koppel besloot toen als vrienden uit elkaar te gaan. Intussen liet Daisy al verstaan dat ze in de toekomst een verzoening niet uitsluit. Dit weekend wilde ze nog wel haar mening kwijt over de onschuld van haar schoonvader. 

Dat deed ze in de online show 'Allures van Rumag' op Youtube. Momenteel leeft Marco Borsato onder de radar na de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daisy zegt het jammer te vinden dat Marco nu al beschuldigd wordt, nog voor de rechtszaak begonnen is.

“Ik zeg niet wat waar en niet waar is, want dat weet ik zelf ook niet”, zegt Daisy. Op de vraag of ze denkt dat Marco onschuldig is geeft ze ook een duidelijk antwoord: “Ja, zeker. Ik vind het echt een super lief gezin. Heel liefdevol, heel warm. Ik heb me altijd thuis gevoeld”, aldus Daisy.