Gaat Montana Meiland binnenkort óók trouwen? Martien en Erica Meiland willen er iets over kwijt

door: LHX
Martin Meiland en Montana Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Enkele weken geleden vond eindelijk het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer plaats. Maar hoe zit het eigenlijk met Maximes zus Montana?

Montana Meiland is erg gelukkig met haar partner Dirk, die half Pools is. In de podcast 'Wat goéééd' vertelt Erica Meiland over het moment tijdens Maximes bruiloft waarop het bruidsboeket in de menigte zou worden gegooid. "Ik wil het niet vangen", zei Montana tegen haar.

"Ik zag op het moment suprême dat zij een beetje achter iemand dook", aldus Erica. "Maar ja, wat gebeurt er? Ik zag dat boeket vliegen, recht in de handen van Montana."

"En zij gillen!", herinnert Martien Meiland zich. "En de schoonmoeder, die was helemaal over haar toeren: 'O, wat leuk, wat leuk!'"

"En wij vinden het natuurlijk ook leuk", voegt Erica eraan toe. "Als het ooit gaat plaatsvinden, is het natuurlijk in Nederland én in Polen. Dus dat wordt wel leuk." Toch denkt ze niet dat het voor binnenkort is. "Ik denk dat het nog jaren gaat duren." Dat vindt Martien geen probleem. "Nou ja, wat in het vat zit, verzuurt niet, zeiden ze altijd bij ons thuis", zegt hij.