Gerard Joling doet boekje open over Gordon Heuckeroth: “Die man was verslaafd”

door: ASX
Gerard Joling
Afbeelding bron: Instagram @gerard_joling

Met Twee Motten heeft Gerard Joling weer een hit te pakken, tenminste als we ‘De 538 Ochtendshow’ mogen geloven. De zanger was gisteren te gast in het radioprogramma om zijn nieuwe single voor te stellen.

Daarnaast werd er ook gepolst of er een comeback van het hilarische programma ‘Geer & Goor’, een samenwerking tussen de zanger en televisiemaker Gordon Heuckeroth, in de lucht hangt. Helaas voor de vele fans lijkt een terugkeer nog niet meteen aan de orde.

De twee heren kregen drie jaar geleden slaande ruzie en die is nog altijd niet bijgelegd, zo blijkt. “Ik heb eigenlijk helemaal geen contact meer met die man”, laat Gerard zich ontvallen tijdens het interview. “We waren natuurlijk nooit echt vrienden”, klinkt het hard.

“Je moet niet vergeten dat die man echt verslaafd was en heel wispelturig in zijn gedrag. Dat was niet alleen tegen mij, maar ook tegen de mensen met wie we samen werkten”, gaat Gerard verder. “Hij schiet vaak door de bocht heen.”

Desalniettemin heeft de zanger ook heel wat leuke herinneringen aan de tijd met Gordon. “Hij is zo ontzettend grappig. Ik moet vaak brullen om alles wat ik terugzie. Hartstikke leuke tv maakten we”, besluit Gerard Joling.