Gordon is diep teleurgesteld en neemt drastisch besluit

door: LHX
Gordon Heuckeroth De Cooken en Verhulst Show
Afbeelding bron: Play4

De Nederlandse presentator en zanger Gordon is, onder meer door de sluiting van zijn horecazaak in Blaricum, door een moeilijke periode gegaan. Dat was ook te merken op zijn sociale media.

In september verdween Gordon van de ene dag op de andere van zijn sociale media. Eerst verwijderde hij zelfs zijn hele Instagramaccount, maar na een tijdje was die weer online. Hijzelf was echter maandenlang niet actief.

Tot zo'n week geleden, toen hij weer opdook. Hij liet iedereen weten dat het goed gaat met hem en zijn hondjes en gaf een update over waar hij zoal mee bezig is geweest.

Daaraan is opnieuw abrupt een einde gekomen. In een nieuwe post laat hij weten dat hij Instagram opnieuw verlaat. "Bizar hoe snel je weer verzandt in het continu checken van je berichten en je likes", schrijft hij. "Zo geen zin meer in, ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet, hoe iedereen bezig is om z'n leven zo rooskleurig mogelijk te laten overkomen."

Ook is hij diep teleurgesteld door de vele gemene en jaloerse reacties van mensen. "Ik vind het jammer dat het hele socialemedialandschap zo verhard is geworden, maar ook dat de algehele teneur zo onwijs negatief is geworden", klinkt het.

Daarom doet hij een oproep aan al zijn volgers. "Wees vooral lief voor elkaar. Ik hoop oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen. De wereld is echt zoveel mooier, beter, echter en leuker als je in de realiteit staat."

Tags Gordon