Gordon enorm geschrokken: "Bijna moeten bekopen met de dood"

door: COS
Gordon in 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Gordon heeft zijn leven helemaal omgegooid in Dubai. De entertainer is gezonder gaan leven en sport intensief, met een fantastisch resultaat tot gevolg.

In juli kon Gordon met trots meedelen dat hij al 22 kilo afgevallen was. De maand augustus start hij met een iets minder fijne update. Juli bleek namelijk een moeilijke maand door een rugblessure en... een "enorme terugval" van zijn diabetes.

"Lekker naïef om te denken: als je zoveel afvalt, dan is je diabetes weg... niet dus. Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week", laat Gordon weten op Instagram. "Enorm geschrokken en dus gelijk weer in een strak schema met spuiten en eten."

Dat betekent natuurlijk dat hij weer aankomt door de insuline. "En dat is frustrerend", zegt de entertainer. "Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om m'n bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes, een sluipmoordenaar."

Gordon wil nog "een tijdje mee" en met deze levensstijl en voedingspatroon zal dat volgens hem lukken. Hij is al erg tevreden met het resultaat, maar komend weekend probeert hij "de -25 kilo aan te tikken".

Tags Gordon